perjantai 11. kesäkuuta 2010

Blogipoliisi tiedottaa


Huomio huomio, blogista on löytynyt virhe! Virheen löysi onneksi itse blogin pitäjä, eikä toistaiseksi ole tullut tietoa sivullisille aiheutuneista vahingoista. Banaanileivän ohjeesta puuttui yllättäen kokonaan leivinjauhe, ja blogipoliisin oli puututtava asiaan. Banaanileipään (ei siis samassa postauksessa olevaan banaani-suklaaleipään) kuuluu 2 tl leivinjauhetta. Virhe on nyt korjatta reseptiin ja pahoittelemme kämmiä.

Erään toisen reseptin saatesanoihin taas tehtiin samalla pieni lisäys. Ihanakalasta kiinnostunut ystäväni ihmetteli reseptin pientä riisin määrää, joka on 1 dl. Ihanakalaan tulee tosiaankin vain 1 dl riisiä, sillä riisi on lähinnä kastikkeen osa, joka mehevöittää kalaa. Kun kokkaamme Ihanakalaa, teemme yleensä vaikka kasviksista jonkin lisukkeen kalan ja riisin rinnalle. Tämän informaatio löytyy nyt myös kyseisestä postauksesta.

Blogissani on ollut viimeaikoina paljon käviöitä, tosi mukava juttu, kiitos kaikille! Eiköhän pian ole luvassa jokin uusi reseptikin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tätä blogia on kyllä niiiin mukava lueskella. Löysin sivun kun googlettelin jotain reseptiä jokunen viikko sitten. Kirjoitustyylisi ja reseptit ovat erittäin mieluista luettavaa. Monta ohjetta tullut täältä kokeiltua :)

Noora kirjoitti...

Kiitos kauniista palautteestasi, se lämmitti kovasti mieltäni! Ihanaa, jos voin tarjota makunautintojen lisäksi lukunautintoja. :) Jos blogiani on mukava lueskella, niin samoin sitä on myös tosi mukava kirjoittaa. Ruuanlaitto ja kirjoittaminen ovat kai minun tapani rentoutua ja olla luova, ja tässähän ne yhdistyvät täydellisesti.